Borgvalls Elmontage AB

God förmiddag mina fina läsare och välkommen till ett nytt inlägg. Stugan som min fru och jag köpt är riktigt mysig. Vackert lantligt beläget med charm men här behövdes vissa uppdateringar när det gälde elen. Vi behövde fler elkontkater, och de gamla ojordade skulle väck till förmån för jordade kontakter, sedan behövdes en jordfelsbrytare också, och lite annat smått och gott med elen också, men jag ska inte gå in på alla detaljer för det är inte viktigt. Det som är viktigt är att vi fick all den hjälp vi behövde av en elektriker i Kungälv. Vi vände oss till ett företag som jag vill rekommendera till er, ett företag vid namn Borgvalls Elmontage. 

Det här är elektriker i Kungälv som alltid försöker hitta lösningar på problem, stora eller små, och målet är att det ska bli en både billig och hållbar lösning. Det här är ett litet mindre företag med två elmontörer anställda. Det är det lilla företaget med den stora kompetensen och han som äger företaget har mer än 15 års erfarenhet av installationer av el, tele, data, larm, övervakning med mera, därför kan man få hjälp av Borgvalls Elmontage inom vitt skilda områden, men där den gemensamma nämnaren är att man behöver kunnig och erfaren hjälp av elektriker i Kungälv där man uppskattar en nära och personlig kontakt. Både min fru och jag kan inte nog betona hur nöjda vi är med hjälpen som vi fick utav dessa elektriker i Kungälv med omnejd. Eftersom de gjorde ett så bra jobb så vill både min fru och jag rekommendera även er som behöver en elektriker i Kungälv med omnejd att kontakta Borgvalls Elmontage. På deras hemsida finner ni mer information om vad de kan hjälpa till med! Ha nu en riktigt härlig dag!