Syrrans nyrenoverad badrum

God morgon, god morgon! Min syrra skilde sig och köpte en lägenhet. I hennes lägenhet i Linköping så var hennes badrum inte snyggt alls. Jag skulle nog tro att det aldrig hade renoverats och ett så förskräckligt badrum kan jag förstå att hon ville renovera och nu är det renoverat och det blev otroligt bra måste jag medge. Jag ska växla några ord med er om företaget som renoverade det, och det är ett företag som heter MKK Murning & Klinker AB

Är det så att någon av er är på jakt efter ett företag med kompetens inom renovering av badrum i Linköping så är det definitivt det här företaget som jag tycker att ni ska vända er till. Trots att jag inte själv vänt mig till dem så gjorde ju syrran min det, och eftersom jag varit och hälsat på både före badrummet renoverades och efteråt och ser skillnaden så kan jag till 100 procent säga att MKK Murning & Klinker AB är ett seriöst och pålitligt företag. Det kan inte heller vara en slump att syrran i sin tur blev rekommenderad att vända sig till just detta företag av bostadsrättsföreningen. Enligt föreningen så är MKK Murning & Klinker AB ett flitigt anlitat företag som renoverat många badrum i den föreningen, och alla som vänt sig till dem säger att de är otroligt nöjda. Det finns förstås ganska många företag som renoverar badrum i Linköping med omnejd men vad man hör så är det långt ifrån alla som är seriösa. Det är så viktigt att när det kommer till badrum att det blir riktigt gjort så att inte problem med fukt eller andra vattenskador uppstår. Medarbetarna hos MKK Murning & Klinker AB har våtrumsbehörighet och dessutom år av erfarenhet, så därför behöver ingen vara orolig när de vänder sig till dem!